A GLS partnere Kínában a ZJS Express

A GLS partnere Kínában a ZJS Express

2013 január 14.

A GLS Group új partnerrel állapodott meg Kínában. A ZJS Express, amely az egyik legnagyobb magánkézben működő csomagküldő szolgálat a Kínai Népköztársaságban, ezentúl a GLS rendszerén keresztül juttatja célba az Európába szánt csomagokat.

 

Az együttműködést egy sajtótájékoztatón jelentették be ma Pekingben. A ZJS Express az Európába címzett csomagokat légi úton szállítja majd Pekingből Frankfurtba vagy Londonba. Shanghai és Shenzhen ipari negyedeiben szintén működni fognak csomagelosztó központok. Az Angliába és Észak-Írországba kézbesítendő küldemények Londonon keresztül kerülnek be a GLS rendszerébe, minden egyéb európai címzett részére azonban Frankfurton keresztül érnek célba. A GLS Frankfurtban, az IATA (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség) engedélyével működő reptéri irodája lesz felelős a csomagok vámkezeléséért, illetve azok teljes Európára kiterjedő kézbesítéséért.

Erős jelenlét Európában és Kínában

„Kína egyik legfontosabb kereskedelmi partnere, az Amerikai Egyesült Államok és az ázsiai-csendes-óceáni régió mellett, jelenleg Európa” - jelentette ki Rico Back, CEO, GLS Group. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a ZJS Express bízik európai szolgáltatásaink minőségében.” Bár a Kínával való árukereskedelem zömében még mindig tengeri szállítás formájában zajlik, egyre növekvő fontossággal bír a csomagkézbesítés a kis árumennyiséget szállíttatni kívánó ügyfelek igényeinek kiszolgálására. Ezen igények kiemelten jelentkeznek például alkatrészek és interneten értékesített termékek esetében.

A GLS új partnere, a ZJS Express 2000 települést és várost lefedő hálózattal rendelkezik a Kínai Népköztársaságban. A világ negyedik legnagyobb országában a legfontosabb elosztó központokat szárazföldi- és légi közlekedési útvonalak kötik össze. A cég több mint 3000 helyszínen körülbelül 20 000 alkalmazottal működik.

Kínában a GLS UniQue nevű szoftverét használják majd csomagfelvételkor és a csomagelosztó központokban. Ez biztosítja majd, hogy minden, a vámkezeléshez szükséges adat már előre rendelkezésre álljon. Akik Kínában

adtál fel csomagjaikat, szintén rendelkeznek majd hozzáféréssel az egész Európában lekövethető csomagkeresés funkcióhoz.

Lekövethetőség világszinten

Az új együttműködés kezdetben csak Európába irányuló csomagfeladásokra terjed ki, ám a tervek közt szerepel, hogy a GLS hamarosan a ZJS Express hálózatán keresztül kézbesíti majd a Kínai Népköztársaság területére megcímzett csomagokat. A GLS Group erős partnerhálózattal rendelkezik Oroszországban, Indiában, a Távol-Keleten, illetve Hongkongban, mely piacokat a jelenleg legfontosabbak között tartják számon.

„A GLS továbbra is törekszik saját európai hálózatának kiterjesztésére” - tájékoztatott Rico Back. „Együttműködésünk erős hazai jelenléttel rendelkező partnerekkel lehetővé teszi, hogy a világ minden részére kiterjedő szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.” A megbízók számára ez annyit jelent, hogy küldeményeik gyorsan, megbízhatóan és lekövethetően érnek célba. A partnercégek informatikai rendszereivel való harmonizáció biztosítja a csomagkereső funkció folyamatos működését. Ennek segítségével a GLS ügyfelei Európán kívül is ellenőrizni tudják az általuk feladott csomagok útját és sikeres kézbesítését.

 

Vissza az Aktuális Információk oldalra
 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Artúr '95 Bt.
Cím: 8900 Zalaegerszeg Újhegyi út 2.
Posta cím: 8901 Zalaegerszeg Pf. 194.
E-mail:

Aktuális információk

2017 november 14.
Iveco flotta átadás

Kapacitás növelés érdekében 8 db új IVECO Dailyt állítottunk munkába. Tovább olvasom